Vind snel en eenvoudig een specialist in de Zorg

 

Er zijn geen resultaten gevonden, bedoelde u wellicht 'Driestroomhuis Enso'?
Sugestion 1 Sugestion 2 Sugestion 3
En / Of

FAQ

Veel gestelde vragen:

 

Is Zorgfinder verbonden aan een belanghebbende organisatie binnen de zorg:

ZorgFinder is geheel onafhankelijk en op geen enkele wijze verbonden aan een belanghebbende organisatie ( Rijksinstantie / gemeente, verzekeringsmaatschappij) 

 

Worden mijn gegevens of persoonlijke zoekresultaten opgeslagen / gebruikt?

ZorgFinder  slaat op geen enkele wijze persoongegevens of zoekresultaten van de gebruiker op!

Dit is anders dan bij de registratie van de specialist, omdat deze zich registreert. ZorgFinder heeft dit zelfs tot een minimum weten te beperken.

 

Is het registreren als specialist echt gratis en blijft dat ook zo in de toekomst:

De basis registratie als specialist is geheel gratis en zal dit ook blijven in de toekomst. Je betaald alleen voor extra diensten die vrij zijn af te nemen zonder verplichtingen of belemeringen voor de gratis basis registratie.

 

Ik sta reeds geregistreerd met een gratis account en wil inloggen, maar ik heb geen wachtwoord:

-Meld je aan met het emailadres waar je mee geregistreerd staat als specialist op ZorgFinder.

-Kies vervolgens voor " wachtwoord vergeten?" en je ontvangt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken op het ingevoerde emailadres.

 

ZorgFinder heeft voor mijn geregistreerde account het emailadres " zorgfinder@gmail.com of info@zorgfinder.nl " gebruikt. Hoe kan ik nu inloggen?

In sommige gevallen heeft ZorgFinder haar eigen emailadres gebruikt, dit omdat er geen emailadres bekend was van de specialist. In dit geval kun je een email verzenden naar info@zorgfinder.nl . ZorgFinder zal er dan voor zorgen dat het juiste emailadres aan het account wordt gekoppeld en de specialist hiervan op de hoogte stellen via een email.

 

Welke gegevens van mijn bedrijf / instelling worden getoont binnen de gratis basis registratie?

Bedrijfsnaam, naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, emailadres worden standaard opgenomen en getoont. Daarnaast is er een ruime   keuze om je als specialist / instelling te profileren.  Je kan hier duidelijk je specialisme selecteren waar op je  gevonden wilt worden. Daarnaast is het mogelijk om unieke zoektermen in te voeren die van toepassing zijn op jou als specialist / of die van de instelling. Ook het toevoegen van media is een mogelijkheid.

 

Voor welke extra diensten betaal ik wel als specialist:

Zoals eerder genoemd is de basis registratie als specialist geheel gratis, voor extra diensten als het vermelden van sociale media content moet worden betaald. Deze kosten zijn helder en duidelijk bij registratie van de extra diensten. De kosten voor deze extra dienst bedraagt € 7,50 per maand en zijn inclusief btw.

 

Hoe is de betaalwijze voor deze extra diensten:

Betaling voor extra diensten vinden altijd vooraf plaats, middels electronisch bankieren via Pay.nlStel je selecteert dat je 3 maanden de socialmedia getoont wilt zien op je account , dan betaald je dus alleen voor de aantal maanden die je hebt geselecteerd. Er wordt duidelijk aangegeven dat ZorgFinder hiervoor € 22,50 (  € 7,50 p.m. ) berekent en bij akkoord wordt je doorgelinkt naar het electronische betalingsysteem van Pay.nl.  Vervolgens volgt hier de instructies om de betaling tot stand te brengen. 

Doordat je vooraf betaald voor de extra diensten, kom je nooit voor verrasingen te staan en betaald je alleen voor de  aangegeven periode. Geen contracten en langlopende overeenkomsten. ZorgFinder, snel en eenvoudig!

 

Waar kan ik deze extra dienst activeren :

Als je inlogt met je emailadres en wachtwoord komt je automatisch in het persoonlijke gebruiksaccount. Hier kun je alle gegevens aanpassen en tevens de extra dienst onder in het gebruiks account activeren.

 

ZorgFinder